28 June 2012

Celebration of Summer and Happiness


E.Thula lansează prima sa colecție:
“Celebration of Summer and Happiness”

Photobucket

Pregatirile sunt pe ultima suta de metri pentru lansarea primei colectii de moda a tanarului designer roman, Sorina Banica, miercuri, 04 iulie 2012, deasupra Bucurestiului, in spatiul unic oferit de Penthouse Gallery. Invitatii sunt asteptati sa soseasca incepand cu ora 19.30 la party-ul inspirat din American Teen-Age party din anii ‘90, prezentarea colectiei incepand la ora 20.30.

Colectia - Celebration of Summer and Happiness -contine 9 piese si este bazata pe reflexii, transparente, luciuri si se adreseaza femeilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, puternice, dinamice, vesele, al caror stil nu inseamna doar rochii dragute si o accesorizare corecta, ci gasesc placere in a se juca cu hainele lor, in a se imbraca cu dorintele si trairile lor, astfel incat sa-si ofere mici momente de fericire.

Evenimentul - Colour Infusion - de lansare a colectiei sub brandul E.Thula, va sfida prezentarile de moda clasice, sobre si rigide si va invita sa va bucurati de un eveniment creat pentru a va face pur si simplu sa va simtiti bine. Va veti putea delecta cu savuroasele, dar perfect sanatoasele cupcakes de la Stephany’s si bea o cafea buna de la Nespresso – gratie Brands International.

Participarea la eveniment se face cu inscriere prealabila pana luni 2 iulie, la adresa de e-mail pr@ethula.ro

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la: Andra Paraschivescu – 0724882959 sau ne puteti scrie la adresa de e-mail: andra@ethula.ro si pe pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/EthulaShop

Photobucket

Castiga o invitatie pentru doua persoane la „Colour Infusion Fashion Show”


E. Thula

Shoe Pendant si E.Thula te invita la concurs. Participa in perioada 27 iunie – 03 iulie 2012 si poti castiga o invitatie pentru evenimentul „Colour Infusion” de lansare a colectiei vestimentare „Celebration of Summer and Happiness”.
Despre E.Thula:
E.Thula este un nou brand de haine aparut pe piata din Romania. Lansarea primei colectii vestimentare „Celebration of Summer and Happiness” va avea loc pe data de 04 iulie, ora 19.30, la Penthouse Gallery unde se va organiza un cocktail party inspirat din petrecerile americane ale anilor 90.
Ce trebuie sa faci pentru a castiga ?
1.      acceseaza si da “Like” paginii: www.facebook.com/EthulaShop
2.    urmareste Shoependant prin GFC sau pe pagina de facebook, aici (fiecare din like-uri aduce o inscriere in plus)
3.      raspunde la intrebarea: “Cine a fost fondatorul revistei americane - Interview?”
Lasa-ti apoi e-mailul si numele in lista de commenturi :)

Premiul va fi acordat prin tragere la sorti.

Mult succes tuturor!


4 comments:

  1. Andy Warhol , daca nu ma insel
    like
    folow you
    thank's
    adamstella2000@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Thank you so much for your lovely comment.
    i'am a new follower. I will be honoured if you follow me back.
    Have a lovely day!!!
    http://simplement-heureuse.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  3. m-as fi inscris si eu dar nu am drum prin Bucuresti in perioada asta, debia m-am mutat inapoi in Suceava, oricum la cat iubesc eu pantofii mi-ar fi placut

    ReplyDelete
  4. Revista Interview a fost infiintata de Andy Warhol in anul 1969, sper sa nu fi gresit anul :)
    e mail-ul anca_olga@yahoo.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...